Kollektion

Dahl Studio tilbyder en komplet palette af væg- , gulvfliser og bordplader. Dahl Studio fliser er designet i Danmark og produceres i Frankrig på en familieejet virksomhed, der gennem generationer har udviklet dybe, transparente glasurer og forarbejdning af ler og eksklusive materialer som bl.a lava til unikke, håndlavede fliser og bordplader. De unikke overflader, der har en særlig shine og rummer krakeleringer og individuelle karakteristika, giver hver flise dybde og særkende.

Glaserede terracotta fliser er forarbejdet af ler; støbt, bagt og emaljeret til det perfekte materiale til vægge, gulve og lofter. Dahl Studio fliser er designet i Danmark og produceret i Frankrig i en familieejet virksomhed, der i generationer har udviklet dybe transparente emaljer og forarbejdet ler til eksklusive håndlavede fliser.

Læs mere

Dahl Studio lavasten fliser og bordplader produceres af lavasten fra midt-Frankrig. Her udvindes lavasten som udgangspunkt af blokke, der først deles i store plader hvorefter de deles op og kan varieres i former, størrelser, dimensioner.

Læs mere