Lava

Dahl Studio lavasten fliser og bordplader produceres af lavasten fra midt-Frankrig. Her udvindes lavasten som udgangspunkt af blokke, der først deles i store plader hvorefter de deles op og kan varieres i former, størrelser, dimensioner.

Square

Square kollektionen er enkel og elegant og kan tilpasse sig enhver størrelse af rum og projekt.

Den glaserede lava er unikt håndlavet og håndglaseret designet til gulve, vægge og lofter. Lava fliser kan bruges til interiør som eksteriør hvilket gør mulighederne uendelige.

Læs mere

Parquet

PARQUET kollektionen er en nyfortolkning af det traditionelle rektangulære gulvelement, der typisk er lavet af egetræ.

Parketfliserne kan skabe mange forskellige klassiske mønstre fra sildeben, brudt binding, i firkanter, flet og mange andre.
Den har et enkelt og elegant udtryk, og du kan vælge den størrelse på parquet fliserne, der passer til dit projekt.

Læs mere

Rhombos

Rhombos Kollektionen er en klassisk grafisk flise, der har været brugt i Europa i århundreder, især i museer og offentlige bygninger.

Geometri åbner op for nye måder at se på overflader på, ved at gøre det todimensionelle tredimensionelt og efterligne optisk rummelighed. Rhombos-flisen kan kombineres i geometriske sammensætninger med overraskende effekter.

Læs mere

Wings

Wings kollektionen er en klassisk grafisk flise, der har været brugt i Europa i århundreder, især i museer og offentlige bygninger.

Geometri åbner op for nye måder at se på overfladen ved at gøre det todimensionelle tredimensionelt og efterligne optisk rummelighed. Wings-flisen kan kombineres i geometriske kompositioner med overraskende effekter.

Læs mere

Tables

LAVA bordplader produceres skræddersyet og tilpasset til ethvert projekt. Materialet er slidbestandigt og modstandsdygtig overfor frost, varme og kemikalier.

Lavasten kan skæres i enkeltplader på op til 1480 x 2980 mm. Der skal laves detaljerede tegninger med mål og/eller skabeloner ved bestilling.

Læs mere

Glaserede lavasten

Lavasten er en termisk sten, som både er meget slidstærk og tåler både, vand, varme, frost og stort set alle rengøringsmidler. Dette gør den velegnet til næsten alle formål og projekter både indendørs såvel som udendørs og ikke mindst til gulve, som vil føles behagelige og lune.

Lavasten kan benyttes som uglaseret, naturlig rå lava, med overflader der, afhængig af behandling, kan produceres med forskellige overflader; savet, slebet, børstet eller poleret. På den uglaserede lavasten vil der være en variation i grålige toner med gyldne nister i. Den uglaserede lavasten behandles efter installation og imprægneringen kan igen give stenen et nyt udtryk afhængig af hvad man ønsker.

Lavasten er samtidigt også den eneste natursten, som kan glaseres, brændes og blive til en keramisk flise. Glaseret lavasten vil variere og differentiere i farver, og du vil let kunne fornemme overfladen af ​​lavastenen nedenunder, hvilket giver den et unikt og alsidigt udtryk.

Emaljen på den brændte lavasten er en let ujævn overflade med små krakeleringer i den yderste del af emaljen, deres netværk kan være mere eller mindre tæt afhængigt af emaljen og farven. Disse krakeleringer vil med tiden, igen afhængig af farve, blive mere synlige og tilføje en smuk patina til fliser eller bordplader.

Læs også under DETALJER for mere info.