Terracotta

Glaserede terracotta fliser er forarbejdet af ler; støbt, bagt og emaljeret til det perfekte materiale til vægge, gulve og lofter. Dahl Studio fliser er designet i Danmark og produceret i Frankrig i en familieejet virksomhed, der i generationer har udviklet dybe transparente emaljer og forarbejdet ler til eksklusive håndlavede fliser.

Patchwork

Patchworkflisen er en unik håndlavet og håndglaseret keramisk terracottaflise, der er designet til både vægge, lofter og gulve i let trafikerede områder.

Den sekskantede flise, også kaldet tomettes, er blevet brugt som gulv- og udendørsfliser i Frankrig i århundreder, da formen let tilpasser sig de ujævne linjer og kanter.

Læs mere

Graphic

GRAPHIC kollektion er en unik håndlavet og håndglaseret keramisk terracotta-flise designet til både vægge, lofter og gulve i let trafikerede områder.

Graphic fliser har en glat overflade og lige kanter, der giver den et moderne look, der bevarer udseendet og følelsen af en enkel og håndlavet formstøbt flise.

Læs mere

Classic

Classic kollektionen viser en traditionel håndlavet keramisk terracotta-flise støbt i hånden, stykke for stykke og håndglaseret.

Classic flisekollektionen er designet til både vægge, lofter og gulve i let trafikerede områder.

Læs mere

Glaserede terracotta fliser

Dahl Studio terracotta-kollektionerne byder på den traditionelle rustikke finish i Classic-kollektionen såvel som den mere skarpkantede flise med den mere glatte overflade i Patchwork- og Graphic-kollektionerne. De industrielle terracotta fliser i kollektionen STUDIO er stadig forarbejdet og håndglaseret og kan produceres i det samme store udvalg af nuancer, som den øvrige Dahl Studio kollektion. Alle vores terracotta flisekollektioner er velegnede til indendørs brug på vægge såvel som på gulve i let befærdede områder.

Læs også under DETALJER for mere info.